onsdag 28 juli 2021

  LEDARE CENTERPARTISTISK  Igår

Gästtyckare: Håll er kritiska mot Kristerssons hårda ord

Vi ska inte hemfalla åt att applådera det kalla taktiska språk Ulf Kristersson (M) torgfört. Att tala om invandrare generellt som orsak till all denna djävulskap är att slå mot fel personer. Det är också att blanda bort korten medvetet från moderatledaren. De flesta som kommit hit lider även de av dessa gangsters självpåtagna påfund, de är inte dess tysta motor hur mycket än Kristersson antyder detta. För att inte tala om Sverigedemokraterna.

De flesta som bor i dessa utanförskapsområden sköter sig, betalar skatt och för sig civiliserat. De breda grupperna i Göteborg och annorstädes lider också de av galenskapen. Det är de unga männen, pojksoldaterna som vilda av sina framgångar skördar offer efter offerlamm. Och som gått helt snett från väldigt unga år. De är dessa som ställer till det med de mordiska verksamheterna som vi idag tar emot som ytterst obehaglig verklighet. Och de är få, de är inte synonymt med invandrare utan är helt och hållet förstörda vettvillingar. De är inte detsamma som hela grupperingen som Kristersson försöker pådyvla oss. Håll isär tankarna.

Merparten av de här gängkriminella är sprungna från hela andra länder än det svenska samhället och de har ingen som helst lust, eller intresse av att leva ett högst normalt liv. De har som regel misslyckats i skolan i unga år och detta vet de om med råge.

De vill absolut inte bli integrerade, eller anpassa sig till den civilrättsliga moral som råder här i riket. Det har inte hjälpt ett dugg att samhället satsat oerhörda summor på SiS-hem eller andra boendeformer för dessa unga brottslingar. De hamnade utanför i väldigt ung ålder och häri ligger samhällets chans att komma till bukt med de här galenskaperna. För de som redan är inne i den kriminella återstår ”bara” att fullfölja den kriminella banan. Tills de låses in gång efter annan. För de riktigt unga återstår att rädda de som kan räddas, men det kommer ta evighet.

Inte ens barn går säkra längre. Eller poliser. Runt om från landets alla hörn men yttermera förvisso koncentrat till områden där gängkriminella fått gå in med extravagant högmod och hårdför kriminell våldshybris. Det som de gängkriminella nu visar upp är fallfrukten av ett decenniums undvikande av att se den verklighet som är den realitet vi har att leva vidare med. Landet vi bor i har gått upp i Europatopp avseende skjutningar.

De gängkriminella har sedan ett decennium fått friheten att uppfostra sig själva i gatlyktornas sken. Och mot detta har samhället inget vettigt att komma med. De här ungtupparna är så berusade av sin framgång att de helt tappat huvudet. De drar in 20 – 40 000 kronor per månad (minst), de lever lyxliv (just nu), de tar in på flotta hotell, de lever på sitt rykte som hårdför gangster och de har en tillfällig framgång. De har ett hov riktigt unga pojkar som också de inte ser en framtid. De vet att de är rökta som samhällsmedborgare. Fucked for life helt enkelt.

Anders Hammarlind

Gästtyckare

Inga kommentarer: