onsdag 4 oktober 2023

Att han vägrar komma ihåg Reinfeldts regeringen där han själv satt.

 

Det är då märkligt att Statsminister Kristersson (M) inte ens kan tala som en statsman utan fortsätter att käbbla & sedvanligt skryta som om han stod i Riksdagens talarstol och mässade. Uppfostrar riksdagensledamöter, det är hans kall. Han skyller de gängkriminellas framfart på att embryot till galenskaperna skedde under sossarna senaste regeringsperiod (alltså från år 2015). Men herregud Kristersson. Har du helt glömt bort att det var din tidigare partiledare Reinfeldt (M) som sommaren 2014 öppnade upp dörrarna till Sverige genom att visionärt tala om ”öppna era hjärtan”. Då var Kristersson minister i regeringen Reinfeldt. Hur kan han ens glömma detta?

Reinfeldt uttalande nådde vida omkring i världen och fötterna började trampa i riktning mot Sverige. Vilket förklarar mycket väl vad som utspelades under det kommande året. De kom väldigt många för att ta till ett understatement. Socialdemokraterna, centern, liberalerna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet gjorde detsamma som Reinfeldt. De höll alla med och så gick det som det gick. Men att dagens statsminister inte kan avhålla sig från att hålla ett magistertal (ånyo) och slå sossarna på fingrarna är ett tydligt tecken på att Kristersson (M) även han hade fingrarna i syltburken men förnekar all denna sanning idag. Han ljuger självfallet, och utan pardon. Sådan är han Kristersson (M).  

Hur kan han ens förneka att det var kabinettet Reinfeldt (där han Ulf K satt som minister) som öppnade alla kranar för att formligen fylla Sverige med nya flyktingar? Att han ens har mage. Att skylla ifrån sig är det signum som står ingraverat i hans ögon. Reinfeldt var ju en katastrofal personlighet, han talade här i Södertälje (år 2006 tror jag det var) om att Sverige utan invandrare skulle bara vara barbariskt.

Carin Götblad, den robusta polisen, sätter startpunkten för gängens födelse vid år 2010. Då var ju Reinfeldts kabinett i full verksamhet med Kristersson i hög grad medverkande i detta ”visionära” ödeskabinett.  

Att det ska vara så ohyggligt svårt att komma ihåg?

Inga kommentarer: